cancervideo.dk


Senfølger efter kræftbehandling

Conni Haugbølle har fået galdesyrediarré, som er en senfølge af strålebehandlingen, som hun fik mod livmoderkræft for mange år tilbage.

Gennem Senfølgerklinikken i Aarhus, der er blevet til på baggrund af støtte fra Knæk Cancer, har Conni fået hjælp, så hun i dag kan leve et langt mere normalt liv.


Livet med kræft | viser 1-25 af 25 film

Senfølger efter kræftbehandling

Conni Haugbølle har fået galdesyrediarré, som er en senfølge af strålebehandlingen, som hun fik mod livmoderkræft for mange år tilbage. Gennem Senfølgerklinikken i Aarhus, der er blevet til på baggrund af støtte fra Knæk Cancer


Senfølger efter kræft

Conni Haugbølle har fået galdesyrediarré, som er en senfølge af strålebehandlingen, som hun fik mod livmoderkræft for mange år tilbage. Gennem Senfølgerklinikken i Aarhus, der er blevet til på baggrund af støtte fra Knæk Cancer


Tonny O: "Jeg lever i mellemrummet"

Tonny O er uheldbredelig med Bugspytkirtelkræft og lever i mellemrummet mellem scanninger. Tonny O er en af de faste indsamlere, som hvert år står klar med bøtten ind til Landsindsamlingen.


Vi træner uge 1.5

20 minutters træningsprogram med fysioterapeut Louise Rosenby, 1. uge krævende version.


Om at leve med senfølger

Conni lever med mange senfølger efter hendes behandlingsforløbet for brystkræft. Hun har oplevet, at det var svært at få hjælp til senfølgerne, og at det er hårdt at skulle lære at leve med senfølgerne.

Tiden efter kræftbehandling

To kvinder taler om tiden efter deres behandling for brystkræft - om hvad der holdt dem oppe og om tankerne om fremtiden.Erfaringer med brystkræft

To kvinder deler erfaringer med at opdage deres brystkræft og starten på et kræftforløbÅndedrætsmeditation

En meditation på ti minutter ved psykolog og mindfulnesslærer Camilla H. Nielsen. Meditationen er en øvelse i nærvær.


Død eller levende

Se Charlotte Bircows personlige beretning om et liv med brystkræft.


Tag livtag med kræftsygdommen

Per Kracht er 49 år og har tarmkræft. I denne film fortæller han åbent om, hvordan han taklet sygdom, følelser, jobbet som direktør og følelsen af at miste sin mandighed.


Angst for tilbagefald

En psykolog og en tidligere brystkræftpatient giver gode råd om at håndtere den angst for tilbagefald, som rammer mange kræftpatienter.


Et liv uden strube

Henning Kirkegaard forklarer, hvordan han har formået at opretholde et forholdsvist normalt liv på trods af sit handicap med et hul i halsen


Hårtab efter kemo

Pernille fortæller om at få en paryk efter kemoterapi for brystkræft.


Prostatakræft og seksualitet

Seks mænd, der er blevet ramt på seksualiteten som følge af behandling for prostatakræft, taler om, hvad dette betyder for samlivet.


Træthed efter kræft

Træthed er den mest almindelige senfølge efter kræftbehandling. Lars Hansen fortæller, hvordan trætheden påvirker hans liv.


Hverdag med stomi

Anni fik en stomi, efter hun fik bortopereret sin endetarmskræft. Oplev, hvordan hun i dag lever med stomien fuld af gåpåmod.Del denne side
Del denne side

Send et link til denne side til en ven

Udfyld felterne nedenfor
Del denne side

Støt kræftsagen

Kun 4 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Tilbage til toppen
Cookiepolitik